Saga, 8 månader


Den 3 maj blev saga 8-månader. Det är nu mera fullfart här hemma och ständigt passning så hon inte gör något hon inte ska göra. Sista bvc besöket var hon 70 cm lång och vägde lite under 7 kg (vilket är för lite för hennes längd). Vi har fått order om meer mat och fett.

Sömn: sömnen är sådär. Ibland får jag lägga henne vid 18-tiden då hon är helt slut, men vaknar efter någon timmes sömn och är pigg. Men händer även att hon sover längre och vaknar för välling och somnar om. 
På dagen varierar det hur många gånger hon sover och hur länge försöker styra upp det så hon ska sova bättre på kvällen.

Mat: Sedan några veckor tillbaka ammar jag inte längre utan hon får riktig mat. Vi startar morgonen med gröt, det varierar lite vad jag ger för mellanmål, lunch brukar det bli en burk med barnmat/egen gjord mat. Nästa mellanmål om vi hinner blir oftast frukt och middag mer färdiglagad mat. I bästa fall får vi i henne middagen men ofta är hon så trött så det inte går. Senare på kvällen får hon välling.

Motorik: just nu tar hon sig överallt. Ena stunden är hon hos en och nästa någon helt annan stans. Hon sitter en del själv men kan hända att hon ramlar ibland. 

Gillar: Hon är väldigt intresserad av ongivningen när hon sitter i vagnen och sticker gärna ut huvudet för att se mer. Även hemma ska hon undersöka saker och stora systers rum är väldigt intressant (även om det inte alltid uppskattad av henne). 


Hon har även fått två små gaddar i underkäken.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0