Saga, 6 månader


Det är den 13 mars, vilket innebär att Saga är 6 månader. 

Det känns lite overkligt att hon redan blivit 6 månader. Tiden springer iväg med en liten som hela tiden kommer underfull med nya saker.

Mående och utveckling
Hon är ofta på bra humör men kommit in i en period då hon skriker så fort vi lämnar rummet. Vilket kan kännas lite tröttsamt ibland, men ändå en del av hennes utveckling. Hon har även börjat prata mer bebisspråk.

Saga är fortfarande nära att krypa men det saknas det där sista för att ta sig iväg. Något hon är frustrerad över och inom kort kan vi höra henne skrika/gråta. Vi väntar fortfarande på att hon ska lära sig att sitta så hon kan ta sig framåt i gåstolen själv. 

Precis innan hon blev 6 månader lyckades hon gå sin första förkylning. Tack o lov hade hon bara feber en dag. Ändå kan det vara jobbigt för de små liven med en massa snor i näsan.


Vikt & längd
Jag skulle gissa på att hon väger ca 7 kg och är 67 cm lång. 

Sömn
Just nu är hon inne i en period då hon vill ligga nära. Försöker vi lägga ner henne vaknar hon oftast fort. På dagen sover hon oftast nära mig och natten i egen säng. Vore skönt om hon kunde sova mer själv på dagen med. Hon brukar somna vid 18-19 men vaknar oftast vid 21-22 för att äta och sedan somna om igen. 
På dagen sover hon 2-3 gånger och olika länge beroende på om hon ligger hos mig eller vad vi gör.
Tack och lov sover hon oftast hela nätter men kan gnälla lite men funkar oftast att bara ge nappen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0