Saga 9 månader


Idag blir Saga 9 månader. Det känns helt overkligt att hon funnits med oss lika länge på utsidan som i magen. 

Mående och utveckling
Hon tar sig fram på alla fyra obehindrat och struntar i vilka hinder hon får gå över. Har hon ett mål tar hon sig dit. Strax innan hon blev 9 månader lärde sig Saga att ställa sig upp mot saker och gav oss nästan en hjärtattack. Jag hade kommit hem från en operation samma dag som detta hände, så jag var inte mycket till hjälp heller då jag inte fick bära något.

Mat
Oftast äter hon väldigt bra och ordentliga portioner. Ibland undrar vi hur det kan få plats i hennes lilla kropp. Men o andra sidan behövs det massa energi när hon rör sig så mycket. Vi har haft små dalar ibland så orsakats av att det varit tänder på gång.

Sömnen
Jag tycker den varit ganska bra om man jämför med andra som kan få vakna flera gånger per natt. Visst händer det att hon vaknar på natten men då oftast 1-2 gånger. Tycker sömmen blivit bättre sedan hon börjat med mer riktig mat.

På dagen sover hon 1-3 beroende på vad vi gör. Hon har svårare att koppla av i vagnen om vi är iväg. Hemma brukar hon kunna sova bättre. Ibland gör det dock att hon är vaken senare på kvällen. Hon kan somna mellan 18-21. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0