Saga 10 månader


Idag blir Saga 10 månader och räknas inte längre som en bebis. 

Jag är fortfarande sjukskriven och kämpar med rehabiliteringen och hoppas snart vara så bra så jag kan operera andra handen. Nog om mig och mina händer. 
Saga fortsätter att utvecklas och växa.

Mående och utveckling
Förra månaden lärde sig Saga att ställa sig upp mot allt och det fortsätter hon med nu med. Hon har lärt sig att klappa händerna, något hon ofta gör.

Sömn
För det mesta sover Saga bra om nätterna. När hon somnar varierar men oftast 18-19 och vaknar 05-07. Hon sover 1-2 gånger på dagen vilket är avgörande för när hon somnar på kvällen.

Mat
För det mesta äter Saga bra och med god aptit. För ett tag sedan fick Saga sötpotatis och oj vad tokig hon blev i det. Så får hon bestämma ska det ofta vara sötpotatis. Jag har aldrig tidigare provat sötpotatis men passade på och det var helt ok smak, påminner lite om morot i smaken.

Rutiner:
Just nu är inte rutinerna helt fasta utan varierar lite då vi är lediga. 
06-07:30 gröt 
09:30 fruktpure 
Beroende på vad vi gör så brukar Saga somna efter frukten. Är vi ute slår det aldrig fel att hon somnar lagom innan vi är hemma. 
12-13 lunch 
14:30 mellis sovstund 
17:30 middag
Ibland äter hon välling innan läggdags då det brukar vara lättare och få henne och somna plus att vi slipper ge henne senare. Ofta brukar hon vilja ha välling senare/på natten.

Vikt och längs
72 cm 8kg
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0