Remiss till ortoped

Under graviditeten nämnde jag att jag hade problem med handen. Första besöket gjorde jag i maj då arbetsterapeuten konstatera att jag hade karpaltunnelsyndrom. Jag fick med mig handledsartros hem som skulle användas dygnet runt i 2 veckor därefter vid behov och nattetid. Fick även övningar som skulle göras morgon och kväll. 

Uppföljningssamtal ägde rum drygt en månad senare. Besvären var fortfarande kvar men inte i viloläge. Nästa uppföljning var om en månad och då fick jag prova ut nya artroser. Den här gången för båda händerna. I och med att jag snart skulle få barn gjordes inget mer efter detta. Om besvären återkom 3 månader efter förlossningen skulle jag återkomma.

Efter förlossningen försvann besvären och var borta i 3 månader. Nästan exakt 3 månader efter att dottern föddes var besvären tillbaka och kände att jag måste kontakta arbetsterapeuten igen. För några veckor sedan ringde jag igen och förklara läget. Hon jag pratade med tyckte att de hade gjort allt de kunde så personen jag pratade med skickade en remiss till ortopeden. 

Några dagar senare får jag hem ett brev från ortopeden där det står att det är lång väntetid och att det kan ta längre än 3 månader innan jag får vård. Jag håller tummarna för att få komma dit snart och få en bedömning.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0