Dotterns förskola stängd


Idag har det varit en lagom rolig dag. Det började med att jag vaknade av gråt inifrån dotterns rum (som jag vanligtvis inte vaknar av). Hon ville komma in och ligga i mamma och pappas säng. Man kan ju undra varför hon ska ha egen säng om hon ändå ska ligga inne hos mamma. För mig går deg varit den enklaste lösningen då jag är själv om nätterna plus att jag inte alltid vaknar när hon kommer in till oss. 

Hon brukar vakna på natten och gå in till oss men inatt när det var oväder är det inte omöjligt att hon vakna av det. Jag tyckte själv att det inte kändes speciellt roligt med ovädret. Jag somnade om fort men snart var det dags för nästa barn att väcka mig. Gäsp tänkte jag och hoppades på att det inte var matdags, vilket det sällan är nu förtiden. Däremot kan det vara magen som bråkar lite i alla fall så somnade vi om båda två. Någon gång mellan 5-6 blev jag väckt igen, saga var hungrig och ville äta. Jag kände mig lite sliten efter natten så efter frukost vilade jag lite. 

Men blev snart väckt av en överenergisk unge som var mellan golv och tak. Lyssna på mamma ville hon inte. Dessutom har jag inte velat vara ute då hon inte är helt frisk än. Det är inte lätt att sysselsätta henne inne när jag själv dessutom är trött. Efter idag känner jag att hon behöver komma iväg till förskolan igen. Önska går... Vid tre tiden ringer förskolan och berättar att de stänger förskolan veckan ut pga corona och hög sjukfrånvaro. Jippi tänkte jag vad ska vi hitta på resten av veckan för att göra av med energi? 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0