Saga, 5 månader


Här kommer en uppdatering om vår minsta tjej som idag är 5 månader. Det är så spännande och följa hennes utveckling.

Mer puré och gröt 
Redan vid 4 månader introducerade jag gröt och fruktpuréer. Fruktpuré blev populärt. Jag försöker och ge henne puré dagligen men ibland är det svårt atr få in i schemat. Mat verkar hon tycka är väldigt intressant så dags att ge fler saker hon kan prova. Jag helammar henne fortfarande och kommer göra ett tag till. Super smidigt plus att flaskan är svår och ge henne.


Inte långt ifrån att krypa
Sedan hon lärde sig att vända sig från rygg till mage ska hon ständigt ligga på mage. Däremot har hon inte riktigt lärt sig att vända tillbaka igen. Dessutom ser vi att hon börjat med förberedelser inför att lära sig att krypa. Hon har lyckats ta sig bakåt så det är nog inte långt kvar tills hon tar sig framåt. Hon är så envis och kämpar hårt för att försöka ta sig framåt. Hon ligger även gärna med fötterna i munnen.

Så kommer vi till sömnen. Den varierar men oftast sover hon mellan 22-06 (beroende på när hon ammar). Ibland kan det vara 1-2 uppvak men det händer väldigt sällan. På dagen sover hon olika tider beroende på vad vi gör. Somnar oftast när jag lämnar storasyster och sover 30-60 min. Nästa sovtid är runt lunch. 

Dreglar mycket
Sedan ett tag tillbaka dreglar hon en hel del och bajsar en hel del så börjar undra om det är tänder på g. Än så länge har jag inte sett några tänder men misstänker att det är på gång.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0