Återbesök i Motala

Det har gått 2 månader sedan jag opererades och tyvärr har jag fortfarande smärta. Jag började ringa arbetsterapeuten för råd. De tyckte jag skulle använda stödskena igen för att avlasta handen. När jag ändå prata med dem fråga jag om operation för andra handen. De tyckte att jag skulle ringa Capio där jag opererades för att sätta upp mig i kö. När jag ringde Capio bad jag även om en förlängd sjukskrivning då jag har en del smärta igen. Personen jag pratade med skulle prata med läkaren och återkomma samt blev jag uppskriven i kö för operation.

Jag fick svar nästa dag: Sjukskrivningen förlängdes till 10/8 då jag fick en läkartid för att undersöka varför jag fortfarande har ont. 

Läkarundersökningen
Läkaren ställde frågor och undersökte mina händer. När han undersökt färdigt misstänkte han att jag fått en inflammation i handleden. Läkaren tycke jag skulle prova kortisonspruta och antiflammatoriska tabletter för att maxa effekten och förhoppningsvis minska min smärta. Så nu är det bara vänta och se om det ger någon effekt. 

När jag läser på om det då tycker jag mina besvär låter som en inflammation, men jag ingen läkare. 

Jag är sjukskriven till början av september och kommer bli kontaktad av läkaren innan den är slut för en avstämning av hur allt gått.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0