Veckan som gått


Veckorna springer iväg och påsken närmar sig med stormsteg. Tanken var att jag skulle gjort påskpyssel med stora tjejen, men tyvärr blir det inte så i år. Vi får sikta på nästa år. Vanligtvis gillar jag att pyssla, men det är kämpigt sedan jag fick karpaltunnelsyndrom. 

Det har känts ganska hopplöst med handen den senaste tiden. Jag har tidigare nämnt att jag fått en remiss till ortopden, det har nu gått ca 3 månader och har inte hört ett ljud ifrån ortopeden. Jag provade att ringa dit men telefonkön var fylld för dagen varje gång jag ringde. Av en slump loggade jag in på 1177 och såg att jag kunde lämna meddelande till ortopeden. Fick svar en dag senare och fick en chock när jag såg svaret. Det är långa väntetider men att det fanns en chans till att min remiss kunde skickas till Stockholm. Var till en början osäker att åka till Stockholm, men insåg snart att hellre det än att vänta till efter sommaren. Efter jag fick svaret på 1177 försökte jag återigen få tag i mottagningen men samma svar som sist "telefonkön är fylld för dagen". Istället skickade jag iväg ett nytt meddelande till ortopeden och blev äntligen uppringd och fick äntligen prata med en person. Det visade sig att de kunde skicka min remiss till Stockholm så nu väntar jag på att bli kallad till dit. 

Den här veckan har sömnen varit helt åt skogen. Barnen har turats om att väcka mig. Dessutom är den lilla svår att söva och lägga ifrån sig. Vilket gör att hennes sömn inte heller är så bra. Det gör att det är svårt att söva den stora tjejen som också vill ha lite egen tid med mig. Ibland skulle jag vilja klona mig. 


I tisdags var jag på ett extra besök på bvc med S. Jag hade bett om att få prata lite om mat. Hen passa på att ta vikt och längd och tyckte att jag skulle börja ge mer mat till S. Det har varit lite kämpigt då S har ett himla humör när hon är trött och hungrig. Gröt är det som gått lättast men nu när hon sitter med oss vid bordet tycker jag mycket mat slinker ner i magen. För övrigt är det fullfart på S överallt. Hon övar på att sitta och krypa.

Stora tjejen har gått några veckor på förskolan utan att bli sjuk, men fredags var det dags igen. Tack och lov inte magsjuka utan förkylning. Som ofta när hon är sjuk är det fullfart på henne och vila är onödigt. Det är inte det lättaste att underhålla henne vid de tillfällena. 

Vi har även haft sambon/pappan hemma lite mer då han varit ledig fredag. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0