Saga, 7 månader

Idag blir Saga 7-månader, hurra! 
 
Det känns lustigt men efter 7 månader sover vi själva utan barn i sovrummet. Vilket gör att jag får lite mer egen tid och Saga kan somna lättare när det ständigt är mörkt när hon ska sova. Det känns lite tomt utan barnen men välbehövligt plus att det gått jättebra.
 
 
Mellan 05-07 börjar vi dagen med amning därefter äter jag och storasyster frukost. Medan vi andra äter frukost ligger Saga i samma rum och leker med sina leksaker. De dagarna storasyster ska iväg till förskolan tar vi på oss och gör oss klara till kl.08. Om N inte ska till förskolan tar vi det lugnt fram till 09-10 då det är frukt. Ibland kan det hända att saga somnar innan frukt då äter hon fruktpure när hon vaknar. Ibland går vi ut vid den här tiden och då somnar oftast Saga i vagnen. 
 
Vid 12-13 äter hon antingen burkmat eller egengjord mat. När vi började med att ge mat vid bordet var det en del bök och skrik, men det släppte efter ett tag (även om det ibland kan bli en del skrik pga trötthet). Därefter hämtar vi storasyster på förskolan och är ute eller leker lite på golvet. Vid 15-16 är det dags för gröt och ibland somnar hon en stund efter gröten. 
 
Resten av familjen brukar försöka äta efter hon fått sin gröt och sedan är det kvällsbestyr. Både stora och små ska badas, duschas och nattas och det verkar ske någon gång mellan 18-19. Saga brukar somna efter badet och i bästa fall hinner jag få i henne en flaska välling. Om hon är pigg kan jag Ibland få i henne gröt på kvällen. 
 
 
Mellan 21-04 brukar vi amma 1-2 gånger. Nätterna varierar en del men oftast ammar jag 1 gång per natt de nätterna jag får sova hela nätter är jag förvånad.
 
Måste även nämna att hon börjar bli stabilare i kroppen och sitter nästan själv. Än så länge inga tänder men en massa dregel och blöta bodys. Hon fortsätter att öva på att krypa och det ät inte långt kvar tills hon kryper.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0