Besök hos sjukgymnasten

Long time no see. 
 
Den här natten/dagen har varit lite kämpig. N vaknade vid 23 då hon kom in till våran säng och skulle sova där. När hon inte fick sova i våran säng blev det en massa skrik och det tog långt tid innan hon lugna ner sig. Det tog dessutom långt tid innan hon somnade om. Vid 04 tiden somnade hon äntligen. Dock vaknade jag vid 06-tiden av att det åskade och vräkte ner regn. Jag är inte speciellt bekväm med åska så jag låg vaken en stund innan jag kunde somna om igen. Drygt 2 timmar senare var det dags att kliva upp ur sängen för att göra sig klar för att ge sig iväg till sjukgymnasten.
 
Anledningen till besöket är att jag har haft smärta och mindre kraft i handen sedan i torsdags. 
 
När jag väl var på plats fick jag börja och berätta vart smärtan satt, när smärtan uppkommer och hur den känns. Därefter undersöktes handen för att kunna ställa rätt diagnos. Det visade sig att jag har karpaltunnelsyndrom. Karpaltunneln är en kanal som finns mellan ben och och ledband i handloven. Det orsakas av att nerverna kommit i kläm när utrymmet minskat.
 
För att minska mina besvär fick jag prova ut ett handledsskydd som ska sitta på dygnet runt i 14 dagar. Efter 14 dagar ska den endast sitta på vid behov och nattetid. Jag kommer även göra övningar morgon och kväll. Håller tummarna för att besvären går över och att jag blir hjälpt av handledsskyddet jag fått. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0