Min graviditet nr 2: v. 33

 
81,4 % avklarat och 51 dagar kvar till BF.
 
Då har jag gått in i vecka 33. Tröttheten har går upp och ner under hela graviditeten och skulle säga att jag sovit en hel del precis som när jag väntade Nora. Men att få ro och vila med en 3-åring är inte alltid det lättaste.Tycker dessutom att det har blivit mycket svårare att hitta en bekväm sovställning då magen känns i vägen plus att den lilla är ganska livlig.
 
Hur mår jag förövrigt?
Det märks att kroppen blivit tyngre och det är svårare att göra saker och blir lättare anfådd när jag gör saker. Att ta trappen upp till lägenheten är en utmaning, men klarar än så länge att cykla om jag tar det lugnare. 
Karpaltunnelsyndromet fortsätter att bråka och vissa dagar är bättre än andra (beroende på vad jag gör). Ska iväg och prova ut ett nytt hjälpmedel för handen nästa vecka som jag kan ha under aktivitet. Hoppas att den kan hjälpa mig och att alla besvären snart släpper.
 
Cravings
Har faktiskt inga speciella cravings den här graviditeten.
 
Återbesök hos barnmorskan 
Igår var jag på återbesök hos barnmorskan för att se så bebisen växer och mår bra. Magen mättes och Sf-måttet hade vuxit från 26-29 cm. Alla övriga prover som kallades såg bra ut. Än så länge är inte bebisen fixerad, men den har lite tid kvar och bli fixerad.

Tillväxtultraljud
I och med att N var liten var jag inbokad på ett tillväxtultraljud. Men allt såg bra ut och bebisen följer den "normala" kurvan. De räknade med att jag kommer få en bebis på ca 3 kg om bebisen stannar i magen i 40 veckor. Vilket kändes skönt att höra. Nu håller jag tummarna för att den lilla fortsätter att följa kurvan så inga fler ultraljud behövs.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0