God jul & Gott nytt år!


Ville mest logga in och summera julen och önska gott nytt år.

Vi har haft en fartfylld jul med flera dagars julfirande. Vi börja dagen innan jul och öppna julklappar här hemma. Julafton spenderades hos sambons mormor som vanligt. Där vi åt massa julmat, godis mm och självklart öppna julklappar. Båda tjejerna fick överflöd av julklappar det var både kläder och leksaker. Vi börja undra hur vi skulle få hem allt och vart allt ska gå plats här hemma.


25 december firade vi jul hos barnens farfar. Där serverades det ingen julmat utan vi fick köttgryta med potatismos. Mycket mumsigt! Efter maten öppnade vi julklappar. Stora tjejen fick en matta som man kan rita på med vatten och walkie talades som genast skulle prövas. Minsta fick en skallerleksak. Vi fick med oss två trötta barn hem.


26 december firade vi jul hemma hos oss med min sida. Även den här dagen fick båda tjejerna massor med julklappar. Bland annat kläder, en docka, pratande leksaker till den lilla, sommarskuggan boken. Det var ännu en dag med massor och göra och det kändes skönt när sista julfirandet äntligen var över.

Vi har haft en bra jul men fullfart men det är väl så det brukar vara när man har flera släktingar som ska besökas.

RSS 2.0