Midvinterspår av Caroline Hedberg


Vinteröga kliver in i sin gudfar Jens bil en kylig vinterdag i Överkalix. I bilen är Jens och vinteröga med om något de inte upplevt tidigare som skakar dem båda. Kvinnan med det skändande ansiktet är tillbaka. Är det här ett tecken på att vinteröga borde stanna hos Jens istället för att åka hem till sin familj?
Jens släpper av vinteröga hos sin familj, men innan han lämnar huset blir han osams med vinterögas far. Han har nämligen fått reda på att han inte kommer få ha vinteröga något mer. Chockad och upprörd lämnar Jens familjen Nieminen.
Jens håller koll på sin mobiltelefon och har svårt att släppa det valet han gjort. Dagen efter upptäcker Jens att familjen försvunnit och när ingen svarar i telefonen får Jens en obehaglig känsla att något hänt. Han tar sig därför in i familjens hus och upptäcker oredan i huset och förstår att något inte står rätt till. Kommer han hitta Vinteröga och kommer hon vara vid liv.

Mer info
Titel: "Midvinterspår"
Författare: Caroline Hedberg
Förlag: Caroline hedberg
Sidor: 382 sidor
Betyg: 5/5

Kommentar: "midvinterspår" är andra delen om vinteröga. Redan i första boken lyckades Caroline Hedberg med att göra huvudkaraktären väldigt intressant och fortsätter på samma sätt i andra delen med. Att ha Vikterögad förmågor och vara med om det vinteröga upplever är få som skulle klara. Även att det tog lite tid att ta sig igenom böckerna av personliga skäl så även den här delen varit så spännande.

I andra delen får vi följa med på välskrivna händelser som ger läsaren kalla kårar. Vi får även läsa mer om de läskiga synerna som vinteröga upplever och som hjälper polisen i rätt riktning för att lösa mordgåtorna. Hennes syner sätter henne i fara när hon får för sig att någon behöver hennes hjälp. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0