Graviditet nr 2 v.37

Vecka 37 ❤ Bild från 36+4 

91,8% avklarat och 23 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen: Förlossningen närmar sig och det är vanligt med förvärkar då livmodern blir hård i 30 sekunder för att sedan slappna av. Förvärkar ska inte göra ont. Vid den här tiden sjunker många barn längre ner i bäckenet vilket gör att det blir mer plats för magen och lungorna. Däremot kan det göra att du behöver kissa oftare. Kontrollerna hos barnmorskan fortsätter och är varje eller varannan vecka. 

Bebisen: Barnet väger nu 3 kg och är 48 cm lång. Om du skulle få värkar nu kommer inte förlossningen stoppas. Utan Nu är de flesta barnen fixerade vilket innebär att barnet har sjunkit så långt ner i bäckenet att huvudet inte går att rucka.

Egna tankar: Den senaste tiden har jag haft smärta som strålar ner i ena benet. Vilket kan ha och göra med att bebisen trycker sig längre ner i bäckenet eller att den kommer åt nerver. Det märks att förlossningen inte är långt bort då förvärkar kommer då och då. 
Något som är lite kul är att storasyster nu både har sett och känt bebisen i magen. Hon tyckte det var väldigt intressant. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0