Växtvärk och gråt


Igår kväll hann jag inte somna innan jag hörde skrik innifrån dotters rum. Det brukar variera när hon vaknar om hon vaknar. Ikväll vaknade hon vid 22 så gick in till henne och somnade bredvid henne. Jag fick sova en stund så var det dags och vakna igen. Fick henne och somna om igen men vakna vid fyra tiden då det var katastrof. Det gick inte och få henne lugn och hon kunde inte berätta vad som var fel. Efter mycket om och men fick jag med henne till köket och kunde ge Alvedon. Troligtvis var det växtvärk men svårt att veta när hon skriker och inte berättar vad som är fel. Det smärtar i mamma hjärtat när hon skriker sådär utan att berätta vad som är fel. 

Vi lyckades till slut somna om igen. Vi har vänt lite på dygnet nu när vi är hemma så stiger upp mellan 07-07:30. Vilket vi gjorde idag med. Med tanke på hur sömnen var under natten har vi haft en lugn dag.

Ns förkylning är bättre idag. Vilket är skönt hoppas resten av familjn slipper bli smittade av hennes förkylning. Vill inte bli smittad när jag ska iväg på arbetsintervju i morgon. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0