I mörkret av Cara Hunter

 
Bokens titel: I mörkret
Orginal titel: In the dark
Författare: Cara Hunter
Antal sidor: 367
Publiceringsår: 2019 (orginal 2018)
Serie: Adam Fawlay #2
 
I den här boken får vi läsa om andra fallet för kriminalkommissarien Adam Fawlay. "i mörkret" är Cara Hunters andra bok om kriminalkommissaren Adam Fawlay. Jag har inte läst den första delen men tycker att den fungerar lika bra att läsa fristående. Då man som läsare får en bra inblick i huvudpersonerna.
 
Det är spänning från början till slut. Det börjar med att en ung kvinna och hennes son hittas inlåsta i en källare, svårt traumatiserade. Den äldre förvirrade mannen som äger källaren tyckts inte alls veta vilka de är. Inom kort görs en koppling till ett annat fall, en kvinna som försvann på samma område för ett par år sedan.
 
Hela tiden dyker det upp nya misstänkta, nya spår som leder åt olika håll, men även återvändsgränder som de måste reda ut. Vem/vilka är det egentligen som är skyldig/a? Författaren har lyckats med med långsam spänning som gör det hela så klockrent och spännande. 
 
Det är en spännade kriminalhistoria och under läsningens gång hade jag mina alla möjliga misstänkta som inte alls stämde när slutet avslöjades. Jag ser fram emot att läsa fler böcker om Adam Fawlay.
mammatillmirakel.blogg.se
2020-11-11 @ 19:19:08
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/

Vad spännande! 😍

Svar: Den var jättespännande! Perfekt för höst och vintermörker.
yesc.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0