torsdag och snart helg


Idag är vi inne på andra vabb-dagen och jag börjar smått klättra på väggarna. Nora har varit på bra humör idag med och lyckats sova middag som vi inte lyckades med igår. Febern går åt rätt håll men fortfarande lite förhöjd. Trots feber tycker jag att hon är väldigt pigg, äter okej och är på bra humör. Något som underlättar när man är hemma och vabbar.

Vi har haft en lugn dag men varit iväg och handlat mat. Jag tror Nora uppskattade att komma ut lika mycket som jag. 

Däremot när pappan kom hem blev det gnissel och gnäll och inget dög. Hur det nu kan förändras så fort är ju ett frågetecken. Men så var fallet. Pappan fick ta över dottern vid 17-tiden då jag skulle iväg till ryggdoktorn. Jag tror att det gick bra och lagom när jag kom hem var det läggdags för Nora. Hon kan tyvärr inte ge sig fören mamma kommer in och håller handen. Men idag blev jag riktigt irriterad hon vägra somna och det sluta med att hon fick somna själv och jag gick ut. Hon somnade utan en massa gnissel så visst kan hon somna utan mamma eller pappa. Det är nog mer att hon vant sig vid att ha någon hos sig. 

Under kvällen kom hon in till mamma och pappa som vanligt vid 22-tiden. Men lyckades somna om i sin säng efter en flaska välling. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0