Återbesök hos fysioterapeuten

En månad springer iväg fort. Det känns som att jag nyligen var hos fysioterapeuten och fick nya övningar. Jag känner lite att tiden sprang iväg lite väl fort. Övningarna har gått åt skogen och jag känner mig inte alls taggad på att göra dem hur bra de än är för mig.

Därför tog jag upp det med Fysioterapeuten så att vi kunde komma fram till något som fungerar för mig. Hon tog då upp några alternativ:
  • Börja träna på deras gym (Som kostar 150 kr/månaden)  
  • Träna med youtubevideos (hemma) samt fortsätta med gamla övningar
  • Testa tens apparat som kan hjälpa mot långvarig smärta. Dock kostar det en del att köpa själv så det är bra att veta att den fungerar innan du köper den. 
  • Medicinera med Alvedon om det inte hjälper kontakta vården för starkare smärtlindring för att kunna träna lättare med mindre smärta.
I och med att det inte fungerar att göra övningarna som jag ska. Måste något ske och jag känner att jag tyvärr skulle ha svårt att ta mig iväg till deras gym för att träna. Därför kommer jag fortsätta träna hemma men lägga upp det annorlunda med videor och andra övningar som jag känner är mer givande än innan. 

Fysioterapeuten kommer kolla upp till nästa gång om det är möjligt att jag kan prova en tens-apparat. Till dess fortsätter jag med Alvedon om det inte fungerar med den smärtlindringen får jag kontakta vården och köra med starkare tabletter ett tag för att kunna börja stärka musklerna.

Håller tummarna för att jag ska slippa använda starkare tabletter igen. Nu blickar vi framåt och fortsätter och kämpa hur jobbigt det än känns vissa dagar.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0