Vår tuffa tjej

 
Vissa mornar känner jag att jag skulle uppskatta lite sovmorgon. Dessvärre är jag så lättväckt att jag antagligen skulle vakna när den lilla tösen kommer inspringades till vårt sovrum. Den här veckan har hon vaknat 05:30 nästa varje morgon. Jag får väl erkänna att jag inte lägger mig så tidigt som jag kanske borde. Så lite är det väl mitt eget fel med. Tidigare har hon vaknat mellan 06-07.
 
Dock ska jag inte klaga då vi mjukstartar morgonen med att titta på tv:n och äta frukost (i alla fall nu när jag är arbetslös). En härlig mjukstart på dagen! I vanliga fall brukar vi inte hinna detta när jag arbetar. Men tror både hon och jag skulle uppskatta att början dagen så innan vi ska iväg.
 
Nu när jag är arbetslös går Nora tre dagar i veckan (tisdag-torsdag) på förskolan.
 
Idag när jag var och lämnade var hela Noras personalstyrka på plats igen. Härligt och se att de var tillbaka. När jag var och hämtade Nora fick jag reda på att hon hade hoppat i flera vattenpölar. Att det kan vara så kul med vatten för de små.
 
Idag när vi kom hem har vi dansat, lekt med flera, lyssnat på musik och hittat en häftig keps att ha på huvudet. Nej nu är det dags för mamman att gå och ladda om batterierna inför i morgon. Godnatt!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0