Trött och envis dotter


I morse när jag och Nora klev utanför dörren var det en väldig temperatur skillnad. Brr... riktigt kyligt och, ja jag är väl aldrig riktigt nöjd med Sveriges väder. 
När jag lämnat av Nora på förskolan begav jag mig iväg på möte på arbetsförmedlingen. Det kändes skönt att komma dit och meddela att jag ville skriva ut mig. Det gick snabbt att få ett nytt jobb att jag knappt själv har fattat vad som hänt. I alla fall så börjar jag i morgon då jag får guidning över alla platser jag ska vara på. Jag kommer få pendla en bit men hoppas att det kommer kännas bra när jag väl kommer till arbetsplatserna.

Sambon var inte hemma när jag kom hem med Nora, så vi passa på och städa lite. Misstänker att jag kommer vara trött i helgen så får passa på när jag orkar. Vid 16-tiden ville Nora bara bli buren.. ja ni kan ju själva gissa hur lätt det är att göra saker då. Men jag lyckades påbörja tårtbaket och skala lite potatis till sambon kom hem. Han fick hjälpa till för att jag skulle kunna göra klart allt. Det tråkiga är att när hon är trött är det svårt att få i henne någon middag. Ofta slutar det med att hon äter lite och vill ha välling innan läggdags eller under natten. 

Ni med barn med samma problem hur gör ni? Hon äter men känns inte bra att hon väljer välling framför maten. När hon är trött pillar hon bara i maten, äter lite eller vägrar helt att äta och bara skriker. 

Dags att gå och lägga sig. Vi hörs!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0