Regnet öser ner

 
Idag har det varit ruskväder från morgon till eftermiddag. Inget väder som lockar ut någon förutom de små som tycker det är så kul att hoppa i alla vattenpölar. Trots ruskväder skulle dottern lämnas på föris och jag själv skulle iväg på arbetsintervju. Intervjun gick toppen och den var över på drygt en timme. Därefter var det bara och ge sig ut i busvädret och bli blöt igen. Det kändes så skönt när jag kunde kliva innanför dörren och byta till torra kläder och få i mig lite varm mat. Jag hann pusta ut ungefär 2 timmar innan dottern skulle hämtas igen.
 
När jag skulle iväg och hämta dottern kändes det som att det regna mer än tidigare. Trots regnjacka var jag väldigt blöt när jag kom fram till dotterns förskola. Jag kände mig som en blöt katt, och bara tanken på att gå hem igen lockande mig inte. Dottern var lika glad som alltid när jag kom och mindre glad när vi skulle gå hem. Att klä på sig är något som är mindre roligt just nu. Hoppas den perioden snart går över. Det känns inget kul att ha ett barn som ligger och skriker vid klädbytena.
 
 
När dottern kom hem var hon till en början lite grinig men fick snart en masssa energi och skulle vara mellan golv och tak. Vart hon fick erngerin ifrån kan jag undra... Vi har även passat på och leka lite i dotterns rum med bland annat pussel och memory som ska hällas ut över golvet. Dagen springer iväg så fort och nu behöver även jag ladda mina batterier. Godnatt!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0