Närgången liten tjej


Idag har lilla frökens humör varit sådär. Eller det har varit okej tills hon skulle sova. Hon ville inte sova middag själv och hamnade hos mamma i soffan. Visst var det mysigt, men kände att jag hade behövt göra annat istället för att sitta i soffan. Framför allt då jag hade en intervju och göra mig klar för.


Visst hade jag kunnat ha nora på förskolan under intervjun men tyckte att det kändes lite onödigt för så kort stund. Istället kom min mormor och var hos Nora medan jag var iväg. Allt hade gått jättebra medan jag var borta och genast när jag kom hem blev Nora klängig igen. 

Nora hade inte varit ute tidigare under dagen så passade på att ta med henne ut en sväng. Som vanligt tycker hon att det är så kul att hon inte vill gå hem. 


Nattningen ikväll var likadan som vid lunch. Hon gallskriker när jag lämnar hennes rum. Vilket brukar lugna ner sig efter en stund, tack och lov. Så hoppas inte det håller i sig för länge. Hon somnade tack och lov till slut. Nu börjar det även vara dags för mamman att gå och lägga sig. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0