äventyr i Kolmårdens djurparkIdag vaknade lilla damen klockan 06:30. Tanken var egentligen att hon skulle sova så länge som möjligt så hon var pigg inför dagens äventyr. Jag insåg ganska snabbt att det var lönlöst att försöka få henne och somna om. Istället hamnade vi framför Tv:n och åt frukost. Därefter var det dags att fixa matsäck inför dagens äventyr på Kolmården.

09:30 lämnade vi Norrköping med Noras mormor och faster. På vägen dit passerade vi många vackra miljöer och givetvis var Nora på väg och somna när vi nästan var framme. Så typiskt att hon inte skulle sova när hon behövde det. Vi kom lagom till bamses värld för att se bamse showen. 
Nora var så trött och grinig att hon inte ville sitta still. Sambon fick stå och hålla henne under hela showen. Hon blev väldigt glad när hon upptäckte att det var "heja" och skutt som stod på scenen. 


15 minuter senare var det dags för bamsekram. Till en början var hon skeptisk men skulle snart och krama bamse. Det här med att stå i kö är inget för henne, det tog för långt tid. Hon kunde knappt stå still och vänta och när det blev hennes tur blev hon lite rädd för bamse och gick vidare till farmor. Det var inte bara bamse som var läskig utan även farmor så istället gick hon vidare. 


Vilken upplevelse att få se sin störta idol i så stor skala. Det måste bli en chock. Nästa gång blir säkert bättre.
Efter showen kikade vi runt i bamses värld. Tyvärr kände vi att det inte var mycket att göra där för vår dotter. Vi hittade något annat, en butik där man kunde köpa bamse prylar. Först ville inte Nora gå in dit men upptäckte snart vad som fanns där inne. Hela hon lystes upp som en sol. Hon älskade att gå och plocka på sig så mycket hon kunde bära. Givetvis fick hon inte allt hon plockade på sig, men en liten skutt av mormor. Vilket gjorde henne nöjd.


Nora var så trött och grinig att hon behövde sova men först ville försöka få i henne mat. Det var bara och glömma. Vi gick vidare och fick i henne lite mat efter en stund. Efter ett besök hos får och getter somnade hon äntligen i vagnen. Hon behövde sova. När hon sov passade vi på och kika runt på lite djur och leta upp en matplats.Men en lång sovstund blev det inte. När vi hade hittat ett matställe spelades det så hög musik att det var omöjligt att sova. Ändå vaknade hon pigg som en lärka och super glad. Vilken skillnad det blev efter den där vilan. Hon var så taggad och ville se allt. Vi såg bland annat de här godingarna. 


På vägen tillbaka till utgången var vi givetvis tvungna att gå igenom bamses värld. Då säger Nora "hejdå heja". Lilla goa unge. Jag kan säga som så att hon var väldigt trött när vi kom hem. Hoppas att det blir roligare nästa år när hon är lite större och förhoppningsvis piggare.

Dags för familjen och ladda om batterierna inför morgondagen. Godnatt.
Lisa
2019-09-15 @ 17:49:07
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se

Härliga bilder! Mina barn älskade Kolmården och Bamses värld när dom var små . Vi tog en tur dit varje sommar :) Skulle vilja åka dit igen, får väl vänta tills man kan åka dit med barnbarnen :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0