återhämtning efter gårdagen


I morse minns jag inte vad klockan var när jag hörde hennes tassande steg in till vårt sovrum. Jag minns bara att det kändes tidigt med tanke på hur lite hon sov igår. Hon brukar tassa in till oss på morgonen och få sin morgon välling. När hon fått sin välling och druckit upp den somnade hon om och sov fram till 09. Det är väldigt ovanligt att hon sover så länge om hon inte är sjuk eller väldigt trött. 

Idag har vi haft en lugn dag, vilket jag tror att Nora behöver efter gårdagen. Vi har hjälpts åt att städa och haft besök av farmor och lilja. Ännu en gång var de här med en massa saker efter sambon och hans syskon. Hon måste tro att det jämt är julafton. Hon hittade en massa nya saker att leka med och var sysselsatt en bra stund. Vi försökte få i henne lite mat innan läggdags men det gick sådär. Hon är lite kinkig med maten men hoppas att det snart går över.

Ikväll känns det lite ensamt i sängen efter i morse. Sambon jobbar natt och dottern sover gott i sin säng. Men tycker ändå det är bra att dottern sover i sin säng så hon inte vill sova i mamma och pappas säng jämt. Självklart kan hon komma in hit om det skulle vara något.
Dags att försöka sova så jag får lite sömn innan det är dags att stiga upp igen.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0