prämier för mjukglass


Hej på er!

På måndag börjar jag nytt jobb och får nya arbetstider. Det innebär att både jag och Nora kommer få längre dagar. Det känns sådär då vi kommer vara tröttade när vi kommer hem. Samtidigt vet jag att Nora tack och lov trivs bra på sin förskola som väger upp mycket. Visst har även hon dagar då det är jobbigt att mamma går, men det blir nog skillnad när hon är där varje dag. Det blir nog bra!

När mina korta arbetsdagar snart är över ville jag passa på att göra något med Nora. Vi begav oss mot halvvars glasskiosk med sambon och Noras fastrar. 

Det var första gången Nora fick smaka mjukglass, det blev en hitt. De första skedarna var svårt att avgöra vad hon tyckte. Ändå skulle hon givetvis ha mer. "Äter ni vill jag med ha". Hon är bra rolig vår lilla Noris. 
Om hon får välja vill hon säkert äta mjukglass fler gånger. Något jag inte har något emot. Det tråkiga är att hon kan få magont. 

Väl hemma brakade helvetet loss bokstavligen. Nora bara skrek och var otröstlig, vi började tro att det kunde vara på grund av glassen. Det gick i vågor och i små stunder lugna hon ner sig för att sedan gallskrika igen. Ge henne mat var bara att glömma och det slutade med att hon fick lägga sig då inget hjälpte.
När jag la Nora i sin säng skrek hon lite men tystnade väldigt fort. Hon somnade nog på 5-10 minuter. 

Nu är det även dags för mamman att sova då vi går upp tidigt. 
Ullie
2019-05-19 @ 22:33:31
URL: http://weberskold.blogg.se

oj nej men hoppa det inget va med magen eller så
hoppas hon piggar på sej

de trivs så bra på dagis o oftast är det vi föläldrar som lider mest :D
fin månDAG
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0