Härligt med tidiga dagar

 
Hej på er! 
 
Även den här dagen hämtade jag hem Nora skapligt från förskolan. Det är härligt med inte allt för sena dagar då Nora brukar vara väldigt trött och grinig. Något som inte alls är konstigt då hon börjar tidigt på förskolan 4 av 5 dagar.
Idag hade hon inte varit ute på förskolan därför passade vi på att vara ute på vägen hem. Det syns att hon gillar att vara ute och utforska de nya hon nu kan ta sig till helt själv. Hon tycker det är extra roligt när någon går förbi och hälsar på henne. Då skiner hon upp med världens leende som sprider av sig på den som ser henne.
 
När vi varit ute någon halv timme begav vi oss hemåt för att möta upp min mormor och morfar. De skulle komma och lämna tillbaka min cykel som hade oturligt nog hade fått punktering. Nu kan jag äntligen cykla igen.
 
När Nora och jag kom hem var hon på minder bra humör. När Nora är grinig är det svårt att få i henne mat men efter en del lirkande började hon äntligen äta. Efter ett par tuggor ringde det på dörren. Nyfiken som hon är flög hon upp från matstolen och skulle kolla vem som kom och hälsa på. Utanför dörren stod farmor och bonusfarfar. Nora blev överlycklig av besök! Det tog inte långt tid innan de hamnade i hennes rum och lekte. De stannade någon timme och när de skulle hem ville hon naturligtvis med. Det kommer hon få med en vacker dag. Ska bli spännande och se hur det kommer gå då hon aldrig sovit borta själv utan mamma och pappa. Men det kommer nog gå galant! Däremot blir det tomt hemma utan henne.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0