tillbaka på förskolan efter sjukdom


Hej på er!

Idag fick Nora stiga upp tidigt med mamma och bege sig till förskolan. Men att stiga upp tidigt när man haft sovmorgon i flera dagar känns sådär. Ändå piggna hon till ganska fort och var i sin bokhylla och leta fram en bok som vi skulle titta i. 
Vi hann inte titta i så mycket böcker innan det var dags att gå mot förskolan. Allt gick förvånansvärt lätt när påklädnngen skulle ske. Jacka, mössa och halsduk utan gnäll och skrik helt underbart. Jag tror hon såg fram emot att komma ut och framför allt se annat än hemmet. 

Det var inte heller några problem med att lämna henne på förskolan som det kan vara ibland. Hon hade helt enkelt en bra morgon och ville träffa alla kompisarna igen. Dagen blir så mycket bättre när jag slipper börja med att bråka med dottern för att få på henne kläder på morgonen. Jag vill gärna ha fler sådana här morgnar.


Nora fick en kort dag idag, perfekt när hon inte varit där på några dagar. Efter förskolan var det mycket gnäll och hon ville bli buren mycket. Det är normalt för henne efter en dag på förskolan. Det märktes att hon var trött och hon somnade utan protester kring 18-tiden. Nu tar vi helg och vilar upp oss inför nästa arbetsvecka. 

Trevlig helg på er!
RSS 2.0