sent morsdagsfirande


Hej på er!

Idag har svärmor varit på besök och blivit morsdagfirad. Bättre sent än aldrig! 

Idag har det inte varit många lugna stunder. Eller sittande stunder. När jag och dottern hade ätit frukost begav vi oss mig affären för att köpa alla ingredienser till mitt "bakexperiment". Jag skulle prova att göra kärleksmums i muffinsformar med valfri topping. 

Medan jag stod med smeten satt Nora och kikade på Youtube klipp. Lagom när bakverken kom ut från ugnen var det dags för Nora att sova middag. Medan hon sov passade jag på att göra klart bakverken.


Resultatet blev superbra! Den är värd att göra igen.  

Idag kom både faster och farmor på besök och Nora blev jätteglad av att få besök. Ännu fler att busa med. Toppen! Farmor och Nora hamnade i hennes rum innan det var fika.

Svärmor fick en stor superfin ljuslykta att ha utomhus som hon blev jätteglad för.

Påtala om morsdag har jag glömt att nämna vad jag själv fått. Jag har länge pratat om att göra en tatuering med dotterns namn men inte kommit till skott. Nu fick jag pengar till att göra det så nu är det bara att vänta på svalare väder och gadda sig. Måste säga att jag längtar lite då jag länge pratat om att göra en ny tatuering. Nu är det bara att fundera ut hur jag vill att den ska se ut tills det är dags.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0