väntans tider

Hej på er!

I morse ringde äntligen kirurgmottagningen. Jag förklarade för personen i andra änden att jag varit bra i några dagar och sedan fått tillbaka smärtan i ryggen. Hon sa då att hon skulle försöka få tag på min läkare och prata med honom, därefter ringa mig igen.

Jag behövde inte vänta länge innan jag blev uppringd igen. Läkaren tyckte att jag försäkerhetsskull skulle gå och lämna ett blodprov på vårdcentralen.  
Egentligen skulle jag inte lämnat blodprov idag, utan 10 dagar efter antibiotikakuren var avslutad. Men när jag ringde och sa att jag hade ont så ville läkaren utesluta att infektionen var kvar och bråka i kroppen. 
Det kändes skönt att läkaren tog mig på allvar när jag ringde. Jag menar man ringer ju inte läkaren för att det är kul utan för att man är orolig över något.

Blodprovet var snabbt avklarat och inga problem med att fylla något rör idag. Vilket kändes som en lättnad då jag kan vara svårstucken ibland. 
Nu återstår det bara och vänta på provresultaten som jag kommer få reda på i morgon. Jag måste erkänna att jag är lite orolig för resultatet. Men det positiva är att jag åtminstone inte har feber. Så håller både tummar och tår för att infektionen inte är kvar.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0