sjukskrivningen fortsätter

I torsdags hörde min chef av sig för att höra om jag skulle börja jobba på måndag. Jag hade då haft flera bra dagar utan smärtlindring och kände att jag var redo att börja jobba igen. Jag tog då beslutet att jag ville prova och jobba igen och hoppades på att det skulle gå bra.

Under veckan som gått har jag klättrat på väggarna här hemma. Ändå har jag försökt och göra så mycket jag kunnat men det har inte räckt. Därför var jag överlycklig när jag äntligen kände mig så bra att jag inte behövde äta värktabletter. 

När jag började känna mig bättre passade jag på att göra lite mer. Som jag antagligen inte skulle gjort. Jag kände på kvällen att kroppen börja säga ifrån och värken var tillbaka igen. Så det var bara att börja äta värktabletter igen. Under gårdagen var smärtan någorlunda under kontroll med hjälp av smärtlindringen som jag har utskriven.

Hade hoppats på att smärtan skulle hålla sig på samma smärtskala som igår, men idag blev smärtan värre. Jag blev tvungen och inse att jobba var bara och glömma. Det var en liten besvikelse att inte jobba men måste inse att kroppen och hälsan är viktigast. Därför kommer det bli några dagar till hemma. Jag kommer även prata med läkaren angående min smärta så allt är som det ska. Håller tummarna för att ingen infektion ligger kvar och spökar i kroppen. Samtidigt är det bättre att kolla en gång för mycket än en gång för lite.

Jag kämpar vidare med mitt mående och håller tummarna för att allt snart ska vara bra igen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0