en väldigt trött Nora


Hej på er!
Idag när jag var och skulle hämta Nora möttes jag av 3 barn i snön. Det var svårt att låta bli att le när jag såg de små liven pulsa runt i den djupa snön. En av barnen var Nora som tog sig fram i snön på sitt eget vis. När hon såg mig sken hon till en början upp. Inom kort blev det en massa gnissel och gnäll. Hon var säkert sliten efter en dag på förskolan. Men det var länge sedan jag såg henne så sliten som hon var idag efter förskolan.  

Jag kände mig inte speciellt sugen på att gå hem med henne när jag visste att sambon jobbar kväll. Det innebär att jag skulle ha hand om en gnällig dotter själv. Tack och lov kom Noras farmor förbi efter jobbet och fick i henne lite mat. Det blev ingen lugn stund här hemma fören Nora hade somnat. Då kunde jag äntligen slappna av och inse att det var rätt ensamt utan sambon. Det är bara några dagar kvar så får vi umgås med honom igen. 

Jag tycker att det känns tråkigt att hämta hem en så trött dotter. Det är svårt att umgås med henne och få i henne någon mat när hon är trött. Att få övriga saker gjorda när är själv med henne är svårt då hon är väldigt klängig. Ibland önskar jag att jag hade fler armar. Håller tummarna för att morgondagens hämtning blir lugnare. Nu tänker jag göra som dottern ramla in i drömmarnas värld. Godnatt! 
RSS 2.0