vabbdag


Igår ringde Noras förskola och berättade att hon hade kräkts och bajsat så pass att de fick skölja av henne i en balja. Så det var bara och hämta hem ungen och vabba. 
Hörde av sambon som hämtade dottern att de hade skickat hem en unge med samma symptom dagen innan. 
 

Strax efter 12 var sambon på förskolan för att hämta hem dottern. Han möttes av en sliten och svår väckt dotter. Hemma var hon som hon brukar vara. Eftersom hon hade kräkts blev jag och dottern hemma idag med. 
 

Jag trodde att jag skulle bli väckt av Nora under natten. Det blev jag inte utan kunde sova hela natten. Det var skönt att få sova hela natten utan att bli väckt av dottern.
Vid 07:15 ringer mitt alarm! Dags att stiga upp och göra frukost! För ovanlighetens skull hör jag ingen pratandes unge. Hon brukar ju vakna när jag börjar styra men inte idag. Jag gick in i hennes rum och mötts av en mycket sliten dotter. Hon hade säkert kunna sova ett tag till. Men hon behövde få i sig frukost.

Efter frukost hamnade vi framför tv:n. Nora somnade snart om bredvid mig i soffan medan jag låg och kollade på Tv:n. Där låg vi fram till 12-tiden då sambon kom hem.


Vid 12-tiden var det dags för lunch. Hon hann ta ett par skedar med innan det kom upp igen. Kan tycka att hon borde tappat aptiten efter att hon hade. Men icke! . Hon åt på som vanligt igen. Annars har hon inte kräkts eller bajsat idag. Håller tummarna för att hon piggnar till under helgen och slipper kräkas mer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0