Kämpa vidare

Hej på er måndag och ny vecka.
 
Jag har varit hemma ett par veckor sedan jag fick bukspottkörtelinflammationen. Till en början verkade det som att det allt gick åt rätt håll och alla värden gick neråt. Men ändå hade jag känslan av att det inte var som det skulle så jag ringde avdelningen. Tyvärr tog det tid innan jag fick prata med en läkare, jag fick ringa två gånger för att få prata med en läkare. När jag väl prata med läkaren så frågade jag om ny sjukskrivning då mina problem fortfarande bråkar. Svaret jag fick var att "du ska inte behöva vara sjukskriven mer än 4 veckor då andra klarat sig med det". Enligt hans bedömning var det oftast så för andra patienter. Fast hur kan du bedöma det utan att ha titta på mig?
Jag fick i alla fall en läkartid veckan efter så läkaren kunde titta på mig och se så allt var som det skulle.
 
Idag var jag äntligen på läkarbesök. Det togs blodprover och läkaren pratade med mig och ställde en massa frågor, han kom fram till att jag kunde sakna enzymer. Så förhoppningsvis kommer jag bli bra både i magen i ryggen av tillskotten av enzymerna. Jag hoppas verkligen det för jag börjar tappa hoppet lite den sista tiden.
 
Läkaren sa jag hade haft en av de värsta inflamationerna han sett, så det är inte så konstigt att jag mått som jag mått. Jag fick även se bilderna på vätskesammlingen jag hade i kroppen och det var en hel del. Det var väldigt intressant att få se bilderna då jag inte sett dem tidigare.
 
Antar att det bara är att föresöka kämpa vidare så jag blir frisk någon gång. Jag blev sjukskriven yttligare tre veckor till så kämpa, kämpa! 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0