extremt oväder


Hej kära ni! 

Norrköping var säkert inte den enda staden som drabbades av ett extremt åskoväder natten till idag. Det var bland det värsta på väldigt länge. Det blixtrade, dundrade och regnade väldigt mycket. 

Vid 23-tiden blev jag väckt av det extrema ovädret som dragit in över min hemstad. Oj, vad det blixtra och dundra. Hela himlen lystes upp av blixtrarna som höll på i evigheter. Det kändes obehagligt när åskan var nära flera gånger. Dessutom gjorde åskan större delen av Norrköping strömlösa. 

När jag väl vaknade av ovädret hade jag svårt att somna om och kände mig orolig för att dottern skulle vakna. Tack och lov sov hon sig igenom ovädret, som jag önskat att jag själv gjorde. Det är andra extrema ovädret i år, skillnaden är att sambon låg vaken bredvid mig. Idag har jag inte samma tur om ett nytt oväder kommer. Sambon jobbar inatt så håller tummarna för att natten är lugn så jag får sova.

Det var en lättnad när strömmen kom tillbaka och vädret lugnat ner sig. Det var först då jag kunde koppla av och försöka somna om igen.

Det känns läskigt att läsa om hur mycket skada åskan gjort. Under natten var drygt 21.000 utan ström, trafikljus är slockna samt flera bränder. 

Det kändes extra skönt att kunna vila efter att jag lämnade dottern på förskolan. Jag hade lite sömn att ta ikapp efter att ha sovit dåligt under natten.  

Vid 14-tiden var dottern äntligen hemma igen. Något jag väntat på det är så mysigt att få hem henne (dock brukar hon vara ganska grinig vissa dagar). Det dagarna jag är själv med henne brukar vara jobbigast. Hon brukar kunna vara ganska klängig efter förskolan. Vilket leder till att det är svårt att göra andra saker. Ändå kan jag sakna henne en hel del när vi är ifrån varandra. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0