Fredag!!


Gokväll!

Så kom äntligen dagen jag väntat på, dagen då min läkare skulle ringa mig.
Idag ringde läkaren tidigare än utsatt tid. Sist fick jag vänta länge på att bli uppringd så kändes skönt att läkaren ringde tidigare. Läkaren ringde för att kolla hur jag mådde och om min sjukskrivning behövde förlängas mer. 

Jag berättade för läkaren att min mage är bra igen och att jag mår relativt bra. Däremot har jag smärta i nedre delen av ryggen när jag är mer aktiv. Så jag frågade vad jag skulle göra för att slippa smärtan. Jag fick då tips om att börja styrketräna ryggen. För att vara ärlig så känner jag mig lite tveksam till att det är rätt metod. Det har hänt så mycket den senaste tiden som gör att jag har svårt att ta läkarens ord på allvar. Men ska ge det en chans och se om det blir bättre. Ryggen är ju ändå mycket bättre än vad den här varit så kanske bara måste härda ut ett tag till. Är så glad över att jag äntligen mår bättre och kommer återgå till arbete igen. Nu får det vara slut på elände. 

Idag när vi hämtade hem dottern fick hon åka i nya vagnen från jollyroom. Den funkar perfekt för att ha som resevagn, men gillar vår emmaljunga mer. Den är klumpigare men bekväm att köra.
När vi kom hem från förskolan blev det soffhäng då hon var väldigt trött. 
 

RSS 2.0