Nora 18-månader

Så kom dagen då vår solstråle blev 18 månader... 

Att hon bara funnits med oss i 1,5 år känns helt ofattbart. Idag väger Nora ca 10 kg och är ca 80 cm lång (inte mätt henne sedan förra bvc) Hon har dessutom en väldigt stor aptit vilket är toppen! 

Nora har hunnit gå på förskolan i 6 månader och hon trivs son fisken i vattnet. Det är jag inte alls förvånad över då hon älskar människor. Varje dag möts föräldrar av en vinkande glad tjej. 
Men med förskolestart kommer även en massa nya baciller och vi har fått vara hemma med en sjukling ett par gånger. Nu håller vi tummarna för att våren är på väg så alla baciller försvinner.


Talet börjar komma mer och mer sedan hon började på förskolan. Givetvis förstår vi inte allt hon säger ännu men det kommer. Hon har hunnit byta favorit sång från "baby shark" till "huvud, axlar, knä och tå". Det har även medverkat till att hon stampar till boken stampa.

Visst kan Nora ha humör men oftast är hon på väldigt bra humör och vinkar glatt till alla. Vi ser fram emot att se ännu fler framsteg av vår fina dotter.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0