På äventyr hos farfar


I några dagar har Nora börjat vakna oftare på kvällen/natten. Lite lustigt för oss som är vana vid att hon sover bra. Hon sover garanterat bra jämförelse med andra barn som kan vakna flera gånger per natt. Men för oss blir det skillnad och det sliter lite på en.

Just idag var det ingen bra dag att sova dåligt då vi var bortbjudna till Noras farfar. Då kan det behövas energi. Nora tyckte att det var dags att stiga upp innan 06. Det kändes sådär måste jag säga båda hade behövt mer sömn. Dessvärre blev det inte mycket mer sömn för någon av oss. Nora sov bara en kort stund innan vi åkte. 

Som vanligt när vi är iväg tar det en massa energi. Vila är bara att glömma. Full fart medvetslös! Så var det verkligen. Vi hann inte långt innan hon somnade på vägen hem. Tur att hon ändå kunde somna för kvällen när det var dags trots att hon sov så nära inpå.

Det var en lättnad när lillan äntligen somnade. När hon sov kunde jag förbereda lite mat till veckan. Vilket underlättar när sambon arbetar kväll. Håller tummarna för att hon sover bättre under veckan.
RSS 2.0