inskolning på förskolan, dag 6


Idag kom dagen jag varit lite orolig för. Lämna Nora ensam på förskolan för första gången. Egentligen var jag inte speciellt orolig för Nora. Hon är bland bra pedagoger och är väldigt nyfiken av sig. Ändå fanns tanken tänk om hon blir ledsen... 

Redan när vi kom till förskolan i morse lämnade jag över henne till pedagogerna. Medan Nora var med pedagogerna och de andra barnen satt jag i ett annat rum på förskolan. När jag suttit en stund kom två andra föräldrar in som också hade inskolning med sina barn. Kändes skönt med lite pratsällskap. Jag fick göra att det gick så bra för Nora och hon hade uppskattat sången.

Efter en stund kom en av pedagogerna in och sa att allt gick så bra med Nora och att de skulle gå ut. Om pedagogen inte kom tillbaka en viss tid kunde jag lämna Nora. Allt gick toppen och jag lämnade förskolan helt själv. Måste erkänna att det kändes väldigt tomt utan vagn och dotter. Men var samtidigt skönt att hinna göra sådant jag annars knappt hinner med Nora hemma.När jag sedan var och hämtade hem Nora satt hon glatt och åt med de andra barnen. Det var en lättnad att se att det gick så bra för Nora. Hon är så duktig och nyfiken! Däremot fick jag med mig en sliten dotter hem hon somnade på vägen hem och sov i 2,5 timme. 
RSS 2.0