hemskickad från förskolan


Hej! Den efterlängtade helgen är äntligen här. Den här veckan har känts som att den aldrig skulle ta slut. Sambon har varit hemma med en sjukling och jag har jobbat. Lite skönt har det ändå varit att slippa lämna på förskolan och få lite sovmorgon.

Det var i måndags som jag blev uppringd av Noras förskola. De berättade att hon hade kräkts och behövde hämtas. Jag ringde då upp sambon och kollade vem av oss som skulle vabba den här gången. Det blev sambon som fick vara hemma den här gången då jag var hemma förra gången Nora var sjuk. 


Vilket även var smidigast då han var närmast Noras förskola och kunde ta sig dit fortast. Jag fortsatte att arbeta och inom kort kom ett meddelande från förskolan där det stod: då ditt barn har skickats hem på grund av att hon har kräkts tänk på att inte skicka tillbaka henne innan hon lyckats behålla maten i 48 timmar.

Jag och sambon var skeptiska till att dottern var magsjuk men förstår förskolan som skickar hem barnen om de misstänker maginfluensa. Noras mage har krånglat en del men skulle nog mer säga att det berodde på annat - tänder, infektion.

Snart upptäckte vi att det började komma mer symptom för förkylning och inom kort var hon förkyld. Hon fick en mycket jobbig hosta och vae och var även väldigt sliten. Skulle gissa på att hon fick samma som jag hade förra veckan. Nora har hostat väldigt mycket och även kräkts upp en del slem. Lilla stackarn! Äntligen börjar hon bli sig själv igen. Försöka få i henne mat var näst in till omöjligt. Under de senaste dagarna har vi äntligen lyckats få i henne ordentlig mat.

RSS 2.0