Inomhus aktiviteter

 
Så kom vintern få väntat på med snö och bitande kyla. Nyheterna varnar om att inte ge sig ut i onödan då det händer mycket olyckor i trafiken. Vilket jag kan förstå då det snöar väldigt mycket samt blåser. Självklart är jag orolig för sambon som måste ge sig ut i ovädret och åka till jobbet. Jag hade mycket hellre ha honom här hemma hos oss. Skönt att det bara är idag och i morgon kvar sedan är du hemma på rätt tider igen. Den här veckan arbetar sambon kväll och kommer hem efter att jag och Nora somnat. Vilket innebär att vi inte hinner ses så mycket när han arbetar kväll. Så ska bli skönt att få hem honom i morgon kväll/natt.
 
Snöovädret har gjort att jag och Nora pysslat inomhus idag. Hade velat ta en promenad men med tanke på kylan var det bättre att vara inne med Nora. Kände bara att det hade varit skönt med en promenad och vill jag ut brukar inte kylan hindra mig. Frågan är ju vad man ska roa sig med när man inte kan gå ut? Det kan lätt bli att jag klättrar på väggarna. Vi har suttit inne och kollat på tvn, klippt Noras naglar och jag har börjat rensa vinden inför flytten som är 1 maj. Något jag inte nämt för er, men den 1 maj bär det av mot ett nytt och större boende. Helt underbart att vi äntligen ska flytta till större. Det behövs mer utrymme! Just nu känns det som att vi har prylar överallt. 
 
För att jag skulle kunna börja rensa förrådet kom svärmor förbi och "passade" Nora. Vilket var bland det jobbigaste hon gjort idag. Nej knappast hon älskar att umgås med sitt första barnbarn. De pratade och busade en massa och Nora var en aning trött när farmor gick. Jag lyckades i alla fall få i henne lite mat innan hon somnade. 
RSS 2.0