Kaos i badrummet

Idag blev vi uppringda av firman som skulle komma och fixa vår toalett som ligger vid sovrummet. De undrade om de kunde komma förbi och fixa vår toalett, självklart svarade sambon. När sambon hade lagt på berättade han att de skulle komma och fixa toaletten idag. Underbart tänkte jag med desamma, äntligen skulle det bli gjort! Vi har väntat ett tag på att den ska fixas, tack vare att vi har två toaletter har det inte varit ett högprioriterat arbete.  
 
Strax före halv ett kom firman och påbörjade sitt arbete. Gubbarna höll på en stund i badrummet och kom strax ut med vår gamla toalett. Nästa steg var att sätta dit nya toaletten då skulle det givetvis uppstå problem. Efter en stund kom en från firman och berättade att de inte kunde sätta dit toaletten. Anledningen till att de inte kunde byta toaletten var att de behövdes en ny matta i badrummet. Därför kommer arbetet att dröja yttligare några dagar innan vi kan få den nya toaletten på plats. Det lät som att de skulle komma tillbaka och fixa toaletten på tisdag så håller tummarna.
Tur att vi har två toaletter även att det kräver lite mer motion. Känns självklart lite tråkigt att ena badrummet ska behöva se ut så här fram till tisdag, men finns det för val? Ska bli underbart när det äntligen är fixat.
RSS 2.0