Från vaggan till deadline, Robert G

Från vaggan till deadline är en biografi om den kända komikern Robert Gustafsson.
På scen har vi sett honom som Ernst-Hugo Järegård, Tony Rickardsson och Carl Bildt. I tv som Weiron i ottan och Greger - den homosexuelle brandkårschefen. Privat har Sveriges roligaste man däremot alltid hållt en låg profil. Men inte den här gången. I Från vaggan till deadline berättar Robert Gustafsson hela sin historia. Han delar med sig av anekdoter från den översexuella barndomen, berättar om ungdomskriminaliteten och bjuder på ett världsrekord.
 
Vi följer hans första stapplande steg på scen och får höra hur han bokstavligt talat tog död på den gamla svenska humoreliten. Han bjuder också på inblickar bakom kulisserna i Killinggänget. Det är en historia om dödsångest, relationsproblem och om hur en bild på ett koarsle blev en vändpunkt i hans liv. Här finns tempo och eftertanke, dråpliga lägen och djup tragik. Kort sagt, en berättelse om livet med Robert Gustafsson som motor - en ovanligt kraftfull motor.
 
Om författaren: Carl Robert Olof Gustafsson, född 20 december 1964 i Katrineholm (uppvuxen i Skövde), är en svensk skådespelare och komiker som har utsetts till världens roligaste man av svenska folket i SVT:s program Folktoppen 2006. Han är en del i Killinggänget. Gustafsson är bosatt i Stockholmsförorten Mälarhöjden.
 
Jag har länge tyckt om komikern Robert Gustafsson därför kändes det extra intressant att läsa boken om honom. Jag är mer eller mindre uppvuxen med att se filmer och serier med mera med honom och tycker att han är en otroligt bra komiker.
RSS 2.0