Vacker utsikt


Hej på er! 

Äntligen fredag! Den här veckan har gått fortare än vad jag trott, och stunden jag väntat på har äntligen kommit. Nämligen att lämna mitt gamla arbete och börja på ett nytt. 
Har länge velat byta arbete men samtidigt kan jag inte säga upp mig utan att ha något annat. Därför kändes det bra när jag fick det här erbjudandet. Visst känns det lite nervöst men tror att det blir toppen när jag kommit in i det.

Jag börjar arbeta där idag men är ledig fram till tisdag. Så idag har jag och dottern varit hemma och busat. Skönt att vara lite ledig och samla lite energi. 
Idag har vi haft besök som nästan bytt av Vår andra. För att lillan inte skulle vara för trött försökte jag få henne att sova vid 15-tiden.

Under tiden hon sov passade på att njuta av lugnet och tystnaden. Jag upptäcker då hur vacker himlen är. Det är svårt att låta bli att ta en bild när den är så vacker. 
Lagom när jag väckt Nora kommer nästa besök. Det räcker med att Nora hör dörrklockan så flyger hon upp och är jätteglad. Besök!!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0