Noras mage krånglar


Nora har haft problem med sin mage till och från en tid. Vi hoppades på att det "bara" var magsjuka. Om det ändå hade varit så lätt! Noras mage har mått jättebra när hon var hemma under jul/nyår. När hon var tillbaka på förskolan var problemen där igen. Det har även blommat upp röda utslag på kroppen. 

I början på veckan när jag var och hämtade Nora tog en av pedagogerna upp detta med mig. Jag berättade då att vi inte hade några problem när hon var hemma utan det måste vara något på förskolan. Det bestämdes att pedagogerna skulle föra anteckningar över mat och avföringen för att vi ska kunna luska ut vad det är som ställer till det för Nora.

Trots att de inte hunnit föra så mycket anteckningar ville jag läsa var som stod. Jag kanske kunde jag få någon ledtråd på vad det kunde vara som gör Nora dålig. 
När jag läst deras anteckningar slog det mig att hon kan vara känslig mot banan. Banan är inget vi brukar ge henne hemma. Hon har fått det enbart i klämmisar och pannkakor. 

I vanliga fall brukar inte hennes mage krångla hemma men vid 16-17 braka den loss. Vilket kan hänga ihop med klämmisen jag gav till mellis. Den bestod bland annat av banan. 
Detta får mig givetvis och tro att hon är känslig mot banan. Om det är så återstår att se. 

Jag har kontaktat allergikliniken och de kommer återkoppla till mig när de har pratat ihop sig om hur de ska göra med Nora. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0