Barnavdelning 15, läkarbesök


Äntligen var det dags att få svar på det vi väntat på... om det är något fel med Nora eller inte då hon är lös i magen ganska ofta.

Vi var på sjukhuset vid 09:15. När vi kom in innanför dörrarna gick vi till receptionen för att anmäla oss. Hade gärna velat veta vart vi skulle då jag inte hade den blekaste, men blev inte ens tillfrågad. Jag funderade på att gå tillbaka och fråga vart vi skulle men chansade på att det stod på 1177. Även att det stod barnavdelningen var jag osäker på om jag gått rätt. När jag klev innanför dörren kände jag ut en mig och antog att vi hamnat rätt. 


Vi tog av oss och vänta på vår tur. Jag satte mig på en bänk medan Nora for omkring. Hon var lika glad som alltid av att se så mycket människor. Underbara unge som sprider så mycket glädje!  
  
09:45 var det äntligen vår tur. Vi blev hämtade av lite förvirrad läkare. Infon om att han hade bytt patient nådde honom samma dag som vi skulle dit. Låter lite lustigt tycker jag.  
Jag fick börja med att berätta om det finns några allergier/eksem i familjen. Vilket det gör hos sambon. Läkaren sa då att han kunde se på hennes ögon. Jag är lite skeptisk till det, men jag är o andra sidan ingen läkare.


Jag fick även berätta vad jag trodde var fel. Utifrån anteckningarna kan jag bara se att magen krånglat när hon ätit frukt. Då fick jag som svar att det inte är en dum idé eftersom att magen kan reagera på just fruktsocker när den är krasslig. Jag förstod inte helt hur det låg till men minns att det kan sabba magen. Om den sabbar hennes mage får hon bara äta mindre frukt. Att hon bajsar mer/mindre någon dag var inget konstigt. Läkaren kunde inte se något konstigt med henne bara att hon var lite rosslig. 

Vilken lättnad att gå ifrån läkaren och veta att allt är som det ska. Nu slipper vi gå och oroa oss mer för hennes magproblem.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0