Vacker utsikt


Hej på er! 

Äntligen fredag! Den här veckan har gått fortare än vad jag trott, och stunden jag väntat på har äntligen kommit. Nämligen att lämna mitt gamla arbete och börja på ett nytt. 
Har länge velat byta arbete men samtidigt kan jag inte säga upp mig utan att ha något annat. Därför kändes det bra när jag fick det här erbjudandet. Visst känns det lite nervöst men tror att det blir toppen när jag kommit in i det.

Jag börjar arbeta där idag men är ledig fram till tisdag. Så idag har jag och dottern varit hemma och busat. Skönt att vara lite ledig och samla lite energi. 
Idag har vi haft besök som nästan bytt av Vår andra. För att lillan inte skulle vara för trött försökte jag få henne att sova vid 15-tiden.

Under tiden hon sov passade på att njuta av lugnet och tystnaden. Jag upptäcker då hur vacker himlen är. Det är svårt att låta bli att ta en bild när den är så vacker. 
Lagom när jag väckt Nora kommer nästa besök. Det räcker med att Nora hör dörrklockan så flyger hon upp och är jätteglad. Besök!!

summering av 2018


Här bjuder jag på en summering av 2018 månad för månad.

Januari 
Nora blev undersökt hos läkaren och började med mjölkfrikost. 

Februari
Vi får konstaterat att Nora är allergisk mot mjölk och ägg. Nora börjar prova gröt och puréer. 

Mars
Vår lillfis blev 5 månader och fick sin första förkylning. Både jag och Nora lyckadea bli sjuka samtidigt. Vi har rensat saker inför flytten som ägde rum i slutet av april. 

April
Lillan passade på att vända sig från mage till rygg för första gången. Hur fantastiskt är inte det och se? Givetvis missade jag den stunden.
Nora inviger sittdelen till vagnen och det bara lyser om ungen. Hon är supernöjd. Klart man ska sitta upp och se allt som händer! 
Vi väljer 3 förskolor att söka till inför förskolestarten efter ett-årsdagen. 
Vi packar och flyttar till större lya där Nora får eget rum. 

Maj
Nora börjar sova i eget rum för första gången. Det gick hur bra som helst, det var nog mest mamma som vat nojig. 
Jag börjar jobba igen och pappan kommer vara föräldraledig i tre månader. Att komma tillbaka efter så lång tid kändes tufft och framför allt när man har familjen där hemma.
Nora börjar röra sig mer och älskar gåstolen som hon springer runt med. 
Det börjar dyka upp tänder i Noras mun.

Juni
Nora gör nytt allergitest som visar att mjölkallergin fortfarande är kvar.
Nora börjar krypa på sitt eget vis tar sig dit hon vill.
Vi firar Noras första midsommar som är väldigt kylig 

Juli
Nora får sina första skor och jag går på min andra mammaledig. 

Augusti
Lillan upptäcker lära gå stolen.

September
Nora fick äntligen en egen lära gå vagn. Innan har hon gått med en lära på vagn på öppna förskolan. Vi gör en del promenader samtidigt som hösten är på ingång.

Oktober
Noras fyller ett år och firas av en massa släktingar. En vecka efter sin ett-årsdag börjar hon förskolan och jag börjar jobba igen. 

November
Vi firar sambons andra farsdag. ❤
Mycket vabbande både november och december. Håller tummarna för att hon snart vänjer sig vid allt.

December
De senaste månaderna på året har nästan bara bestått av att vara hemma med Nora. Om inte hon varit sjuk har det ändå gått magsjuka på förskolan. Håller tummarna för att de är av med allt efter jul.
I år har det blivit en hel del julfiranden närmare bestämt 4 stycken. Vilket känns för mycket jag vill ha chans att pusta ut lite innan det är dags att jobba igen.
Vi har även fått äran att gå på Luciafirande/julfirande på Noras förskola. Oj så mysigt att se de små sitta i en ring och sjunga. Nora blev så glad av sångerna och klä på så glatt efter varje sång. 

Ska bli spännande och se vad 2019 har att erbjuda.
RSS 2.0