älskade bokmal

Hur kan en så liten tjej älska böcker så mycket? 

Hej kära ni!
Det känns riktigt kul att ha ännu en bokälskare i familjen. Dottern på 16-månader älskar böcker, och har nog gjort det sedan hon kunnat öppna en bok själv. Vi har haft tur som har fått en hel del böcker som kan pryda dotterns bokhylla. Det uppskattar hon mycket och plockar gärna ut böckerna för att titta i dem. Att mysa ner sig i soffan eller hos mamma/pappa eller någon annan tycker hon är super mysigt. 

Tyvärr är det sällan vi får läsa för henne. Hon vill oftast bläddra själv i böckerna. Tror att hon kommer uppskatta högläsning mer när hon blir äldre. Vilket är något som jag ser fram emot eftersom att även jag tycker om böcker. Det kommer säkert bli massor med mysiga läskvällar med lilla skrutten i framtiden. 

Klockan börjar bli mycket och det är dags för att få lite sömn. Därför är det dags att avrunda och hoppas att det är fler med barn som är boktokiga. 

Malin
2019-02-16 @ 14:22:29
URL: http://pillris.blogg.se/

Härligt med barn som gillar böcker!
Jag är själv en bokmal och älskade att läsa för barnen när de var små.
Så mysigt!

Svar: Visst är det härligt! 😊
Läser mycket med i perioder. Jag försöker läsa för henne men det går för långsamt om det inte är sångböcker med bilder. Det blir nog bättre när hon blir lite äldre. Vad läste du för dina barn?
Det är riktigt mysigt när de små liven kommer med en bok och kryper upp hos en och vill kolla i boken.
yesc.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0