älskade bokmal

Hur kan en så liten tjej älska böcker så mycket? 

Hej kära ni!
Det känns riktigt kul att ha ännu en bokälskare i familjen. Dottern på 16-månader älskar böcker, och har nog gjort det sedan hon kunnat öppna en bok själv. Vi har haft tur som har fått en hel del böcker som kan pryda dotterns bokhylla. Det uppskattar hon mycket och plockar gärna ut böckerna för att titta i dem. Att mysa ner sig i soffan eller hos mamma/pappa eller någon annan tycker hon är super mysigt. 

Tyvärr är det sällan vi får läsa för henne. Hon vill oftast bläddra själv i böckerna. Tror att hon kommer uppskatta högläsning mer när hon blir äldre. Vilket är något som jag ser fram emot eftersom att även jag tycker om böcker. Det kommer säkert bli massor med mysiga läskvällar med lilla skrutten i framtiden. 

Klockan börjar bli mycket och det är dags för att få lite sömn. Därför är det dags att avrunda och hoppas att det är fler med barn som är boktokiga. 

Nora är piggare

Så här glad är Nora när hon får ta ett bad. Vår älskade glädjespridare. 

Hej på er!
Jag tror det gjorde gått för Nora att vara hemma i fredags. Hon behövde återhämta sig lite och hon mår mycket bättre idag. Idag har hon varit mer sig själv igen. Vi har heller inte sett några fler kräkningar/dålig mage. Men återstår och se om det håller i sig även i morgon. Vill inte skicka iväg henne för tidigt men samtidigt om hon är bra i morgon och symptomfri kommer hon gå till förskolan som vanligt. 

Det kändes skönt och se att dottern var piggare idag och orkade busa som hon brukar göra. Nu håller vi tummarna för att hon är bra i morgon så vi båda kan gå iväg.  

vabbdag


Igår ringde Noras förskola och berättade att hon hade kräkts och bajsat så pass att de fick skölja av henne i en balja. Så det var bara och hämta hem ungen och vabba. 
Hörde av sambon som hämtade dottern att de hade skickat hem en unge med samma symptom dagen innan. 
 

Strax efter 12 var sambon på förskolan för att hämta hem dottern. Han möttes av en sliten och svår väckt dotter. Hemma var hon som hon brukar vara. Eftersom hon hade kräkts blev jag och dottern hemma idag med. 
 

Jag trodde att jag skulle bli väckt av Nora under natten. Det blev jag inte utan kunde sova hela natten. Det var skönt att få sova hela natten utan att bli väckt av dottern.
Vid 07:15 ringer mitt alarm! Dags att stiga upp och göra frukost! För ovanlighetens skull hör jag ingen pratandes unge. Hon brukar ju vakna när jag börjar styra men inte idag. Jag gick in i hennes rum och mötts av en mycket sliten dotter. Hon hade säkert kunna sova ett tag till. Men hon behövde få i sig frukost.

Efter frukost hamnade vi framför tv:n. Nora somnade snart om bredvid mig i soffan medan jag låg och kollade på Tv:n. Där låg vi fram till 12-tiden då sambon kom hem.


Vid 12-tiden var det dags för lunch. Hon hann ta ett par skedar med innan det kom upp igen. Kan tycka att hon borde tappat aptiten efter att hon hade. Men icke! . Hon åt på som vanligt igen. Annars har hon inte kräkts eller bajsat idag. Håller tummarna för att hon piggnar till under helgen och slipper kräkas mer.
RSS 2.0