Vår snoris med massa energi


Gokväll!

Noras förkylning är envis och vill inte ge med sig. Trots att hon är sjuk är hon väldigt pigg. Hur man nu kan vara med det en förkylning i kroppen. Tror hon får ge oss andra lite tips på hur man är så pigg.
Sedan några dagar tillbaka tycker jag att Nora sover mindre. Det har blivit svårare att få henne att somna på dagen och kvällen. Hon sover oftast en gång på dagen, ibland två. Men den senaste veckan har det varit dåligt med sömn på dagen. Vilket kan hänga ihop med att hon är förkyld. Dessutom har vi inte gjort så mycket som vi brukar vilket också kan göra att hon inte är trött och behöver sova. 
Samtidigt känner jag att jag inte vill gå till öppna förskolan och smitta ner andra. Så vi förblir hemma tills förkylningen börjar bli bättre. Hoppas hon sover bättre när förkylningen ger med sig.


Vid 11 tiden står jag och fixar lunch till Nora, då ringer det på dörren. Utanför dörren står Noras faster som kommer för att hälsa på sin brorsdotter. Noris blev jätteglad av att få besök. Men innan de kan busa är det lunchdags för Nora. 
Under lunchen kan Nora inte låta bli att kolla på alla i omgivningen. Bäst att charma de andra genom att vinka och le. Det är svårt att själv inte le när hon ler. Hennes leende är svårslaget. 


Lite senare ringer Noras farmor och kollar om hon kan komma förbi på lunchen. Inom 5 minuter kommer även hon förbi och Nora blev jätteglad. Hon stannade en kort stund men kom tillbaka senare. När hon ringde på dörren igen sken Noris upp i världens leende ytligare en gång. Underbara unge vad vi älskar ditt leende.

För övrigt har vi haft en lugn kväll med lite gnissel och tidig läggning. Som ikväll var ganska lugn jämförelse med gårdagen. Ikväll somnade hon utan några större bråk och skrik. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0